VIBER BULK - PREKO APLIKACIJE DO ZVEZDA

datum objave: 2021-07-23

VIBER BULK - PREKO APLIKACIJE DO ZVEZDA

Viber je jedan od najzastupljenijih aplikacija sa stalnim rastom tržišnog udela. Iako nije univerzalan kao SMS, Viber nudi interaktivniji i zanimljiviji kanal koji spaja tekstualne poruke sa bogatijim karakteristikama poput slika, linkova i fajlova. Takođe, Viber ima mnogobrojne funkcije koje poboljšavaju poverenje, poput poslovnog profila. Zbog svega navedenog, Viber se izdvaja kao popularan kanal među poslovnim liderima.

Pročitaj tekst

SMS BULK - POŠALJITE PORUKU I GLEDAJTE KAKO VAŠ BIZNIS RASTE

datum objave: 2021-07-22

SMS BULK - POŠALJITE PORUKU I GLEDAJTE KAKO VAŠ BIZNIS RASTE

Komunikacija sa klijentima svakodnevno dobija nove dimenzije. To je očekivano s obzirom na to da korisnici danas mogu biti u kontaktu na bezbroj načina koje im nude telefonija i Internet.

Ipak, svedoci smo toga da u digitalnom dobu klijenti retko sami pronalaze usluge i proizvode. Obično kompanije prve prilaze njima koristeći kanale koje njihova ciljna grupa najviše koristi. Jedan od najpopularnijih i omiljenih načina komuniciranja je putem SMS poruka.

Pročitaj tekst

VREDITE ONOLIKO KOLIKO VAM JE KVALITETNA BAZA KLIJENATA

datum objave: 2021-07-16

VREDITE ONOLIKO KOLIKO VAM JE KVALITETNA BAZA KLIJENATA

 
Da li znate koliko kupaca u ovom trenutku razmišlja o kupovini Vaše robe ili usluge? Da li znate da svi mogu biti Vaši klijenti? Uz adekvatnu bazu klijenata možete pokrenuti stare klijente i njihovim zadovoljstvom privući i potencijalne klijente.
Pročitaj tekst

SMS i WEB Loyalty program - Sreća je na Vašoj strani i na Vašem Loyalty profilu!

datum objave: 2021-07-09

SMS i WEB Loyalty program - Sreća je na Vašoj strani i na Vašem Loyalty profilu!

Najveći izazov današnjice postalo je pitanje kako promovisati neki brend ili proizvod. U svetu gde marketing vuče sve karte, nema mnogo vremena za opuštanje, potrebno je konstantno raditi na vidljivosti i na jačanju brenda. Na sreću, danas je i jedno i drugo lako moguće rešiti uz pomoć uspešnog Loyalty programa.

Pročitaj tekst

Zašto organizovati SMS nagradnu igru?

datum objave: 2018-02-27

Zašto organizovati SMS nagradnu igru?

Ako znate da 95% korisnika mobilnog telefona ima svoj uređaj u blizini 24h dnevno, zašto niste isprobali mobilni marketing?  Ako je Vaš odgovor da ne znate kako da prikupite bazu korisnika MI IMAMO REŠENJE ZA VAS – SMS NAGRADNU IGRU!  Krenimo od početka... 

Pročitaj tekst

Šta je kontakt centar i kako da ga uvedete u poslovanje?

datum objave: 2018-01-31

Šta je kontakt centar i kako da ga uvedete u poslovanje?

Kako do lojalnih kupaca i veće zarade pomoću kontakt centra? Kako da kontakt centar ne bude trošak za preduzeće? 

Pročitaj tekst

Zašto mi?

Posedujemo veliko znanje i iskustvo na polju telekomunikacija, naročito u domenu razvoja Voice i SMS servisa. Razvili smo i značajan broj kompleksnih internet aplikacija od kojih neke uključuju i korišćenje custom streaming-a.
Uz naša rešenja i tehničku podršku uspešno posluje preko 400 kompanija.

Svoje poslovanje smo podredili svojim klijentima.
U svakom trenutku znate da tim iskusnih profesionalaca radi za Vas. Sledite primer uspešnih kompanija koje su svoje poverenje poverile nama.

Naši konsultanti će vam brzo i efikasno predstaviti rešenje kojim unapređujete svoje poslovanje. Uštedećemo Vam sate potrage za modelom koji će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe i preporučiti Vam upravo ona rešenja koja će, sa minimum Vaših resursa, dati najplodnije rezultate. Uštedite vreme i resurse!

Nemojte ulagati vreme i novac u skupu opremu, softver i obuku, mi smo to vreme i novac već uložili za Vas. Na Vama je samo da nam predočite svoje potrebe i mi ćemo naći najbolje rešenje za Vas.
Mi nismo trošak. Naša naknada je daleko manja od uštede ili dodatne zarade koju ostvarujete u radu sa nama!

Partneri o nama
 • Suradnja sa poduzečem Oneclick Solution nam je otvorila nove horizonte na svim segmentima. Njihova ekipa je bila promptna i pozitivna, tako da su bili svi zahtjevi rješeni u roku. Zahvaljujem se ekipi i nadam se još veči suradnji.
  - Jernej Kenda, Novatel
 • "Hvala vam na izuzetnoj saradnji tokom nagradne igre "Dobro jutro, džezveri". Podrška vaše kompanije tokom ovog projekta je bila na vrhunskom nivou i od izuzetnog značaja. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa timom posvećenih profesionalaca kao što ste vi. Radujem se saradnji sa vama na nekom od narednih projekata."
  Vladimir Stijelja, Account Assistant, Kreativa Unlimited
 • Glavni adut ove kompanije je mlad, profesionalan i ambiciozan IT tim. Zadovoljstvo je raditi sa tako obrazovanim i kreativnim ljudima.
  - Goran Zečević, Business Outlook
 • Sa kompanijom “One click solutions” sarađujemo veoma uspešno na polju SMS i VOICE servisa. Reč je o veoma profesionalnoj, modernoj i ažurnoj kompaniji. Veliko je olakšanje kada za saradnika imate firmu, kojoj su Vaši ciljevi na prvom mestu.
  Božidar Radetić, Telemon
 • Inovativnost, kreativnost i široko znanje o modernim tehnologijama su najveća prednost ove kompanije.
  - Zoran Tadić, IT Creator, Beograd
KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: 011/4429-129
Mail: marketing@oneclick.rs
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se