SMS popusti

SMS popusti su grupni popusti koji vam pružaju jednostavan i pristupačan vid oglašavanja preko novog, redizajniranog sajta: www.smspopusti.rs. Za krajnje korisnike odnosno kupce vaših proizvoda ili usluga, sajt je najbrži i najjednostavniji, a Vama pored besplatne reklame i oglašavanja na našem sajtu, pruža mogućnost sticanja novih klijenata ili kupaca na najlakši i najsavremeniji način, jedinstven na našim prostorima. Zahvaljujući tehničkim mogućnostima koje imamo, naplatu vaučera vršimo putem sms poruke, tako da naplatu svog proizvoda ili usluge kupcu vršite Vi, na licu mesta, a mi Vam ne naplaćujemo proviziju.

Servis koji želimo da predstavimo je potpuno drugačiji i jednostavniji od ostalih sajtova sa popustima (grupovina, kupime, kupoman itd.) :

Naš servis vrši plaćanje putem sms-a, odnosno korisik svoj vaučer kupuje putem sms poruke

  • Korisnik ne mora da ide u banke i pošte, i čeka u dugim redovima
  • Nema dodatnog čekanja na vaučer
  • Nema štampanja vaučera
  • Nema registrovanja na sajtu

· Korisnik plaća isključivo Vama na licu mesta, sto znači da ni Vi ne čekate uplate od vaših proizvoda ili usluga

· Uz sve to, mi Vam ne uzimamo nikakav procenat, jer zaradjujemo od sms poruka

Pogledajte kratak info video o našem programu, koji Vam šaljemo na sledećem linku:

mobilni plaćanja

Novi sajt SMS popusta


Nakon toga odlučite sami da li želite da budete među mnogim klijentima koji će se oglašavati na našem sajtu, gde Vaši korisnici mogu na jednostavan i brz način da dođu do željenih popusta. Obzirom da Vam mi ne uzimamo nikakvu proviziju, Vaš proizvod ili usluga mogu biti povoljniji pa samim tim i konkurentniji od ostalih!

A za Vas ovo možete biti i odlična reklama koja Vas ništa ne košta!

Posebna prednost ovakvog načina reklamiranje je prikupljanje baze klijenata sa brojevima njihovih telefona. Imamo tehničke mogućnosti za slanje BULK poruka (najdirektniji, najjednostavniji i najjeftinji način reklamiranja ili obaveštavanja vaših proverenih ili potencijalnih klijenata slanjem masovnih poruka). U dogovoru sa vama, možemo BULK porukama obavestiti sve vaše klijente o novim uslugama, proizvodima, akcijama i novitetima.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: 011/4429-129
Mail: marketing@oneclick.rs
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se